Gezelschappen

Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18 uur.

Lunch of diner tijdens reguliere sluiting is mogelijk vanaf ca. 20 personen.

Het restaurant is geschikt voor groepen tot 80 personen.

Op de 1e verdieping is er een besloten ruimte, geschikt voor gezelschappen tot 36 personen.

Indien het weer het toelaat kan er op het terras worden geserveerd (tot 28 personen).

Er wordt doorgaans gebruik gemaakt van zogenaamde All-in arrangementen.

De prijs van deze menuvoorstellen is all-in, inclusief aperitief, wijnen, waters en mokka service.

 

3-gangen all-in arrangement 1 à €65,00 p.p.

Aperitief met amuse bouche
Prosecco da Carmina, Conegliano

Menu
Zacht gegaarde Schotse zalm met salade van venkel, granaatappel, tomaat en Noordzee garnalen
°
Gebraden kalfsrug met jus van cantharel, aubergine, paprika en rode ui-bataat quiche
°
Amandelkrokant met hazelnootparfait, steranijs-ijs, frambozenschuim en aardbeien
°
Mokka service

Wijnen
Sauvignon 'Les Fleurs de Mont blanc' 2017
° 
Château Vignol 2015, Famille Doublet, Bordeaux

 

4-gangen all-in arrangement 2 à €80,00 p.p.

Aperitief met amuse bouche
Prosecco da Carmina, Conegliano

Menu
Zacht gegaarde Schotse zalm met salade van venkel, granaatappel, tomaat en Noordzee garnalen
°
Gegrilde dorade met lauwwarme salade van quinoa, bleekselderij, pompoen en courgette
°
Gebraden kalfsrug met jus van cantharel, aubergine, paprika en rode ui-bataat quiche
°
Amandelkrokant met hazelnootparfait, steranijs-ijs, frambozenschuim en aardbeien
°
Mokka service

Wijnen
Sauvignon 'Les Fleurs de Mont blanc' 2016
°
Chardonnay Ardèche 2016, Louis Latour 
°
Château Vignol 2015, Famille Doublet, Bordeaux

  

5-gangen all-in arrangement 3 à €95,00 p.p.

Aperitief met amuse bouche
Prosecco da Carmina, Conegliano

Menu
Zacht gegaarde Schotse zalm met salade van venkel, granaatappel, tomaat en Noordzee garnalen
° 
Kabeljauw met mosselen, saffraan en mousseline van kreeft
°
Gegrilde dorade met lauwwarme salade van quinoa, bleekselderij, pompoen en courgette
°
Gebraden kalfsrug met jus van cantharel, aubergine, paprika en rode ui-bataat quiche
°
Amandelkrokant met hazelnootparfait, steranijs-ijs, frambozenschuim en aardbeien
°
Mokka service

Wijnen
Sauvignon 'Les Fleurs de Mont blanc' 2017
°
Chardonnay Ardèche 2016, Louis Latour
°
Château Marjolet 2016, Côtes du Rhône blanc
°
Château Vignol 2015, Famille Doublet, Bordeaux